top of page
  • Writer's pictureAles de paper

Mercats. Un món per descobrir


Mercats. Un món per descobrir

Autor: Josep Sucarrats

Il·lustradora: Miranda Sofroniou

Editorial i any de publicació: Flamboyant, 2020



 





SINOPSI:

Què són i què han significat els mercats al llarg del temps? Què hi podem trobat? Com funcionen? Us convidem a fer un passeig ple de colors, aromes i sabors d’arreu per conèixer i gaudir dels mercats més originals i bonics del món. Bon viatge!

 

VALORACIÓ I REFLEXIONS:

El llibre ens trasllada a un viatge a través de la història a partir d’un element inusual: els mercats. Aquestes construccions, siguin més o menys sòlides, alberguen una valuosa part de la cultura d’una societat. Els mercats no són només els productes que s’hi venen, són també els colors, són les olors, són les persones.

Els colors de les il·lustracions són ben vius, i el traç d’aquarel·la ens convida a fer una passejada multicolor per les civilitzacions més emblemàtiques del món. I és que no només és un llibre, sinó que aquesta guia culinària farà que ens caigui la baba somiant amb les delicadeses de la cuina popular d’arreu del món. Espero amb ànsia el dia que pugui tornar a agafar un avió ben lluny i perdre’m pels carrerons d’un mercat exòtic.

Diuen que per viatjar lluny no hi ha millor nau que un llibre. Avui afegeixo que per viatjar lluny, no hi ha millor nau que una olor.

Júlia Andrei




23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page