top of page

Què és Ales de paper? 

Ales de paper és un espai virtual on parlar de Literatura Infantil i Juvenil des de l’experiència, la inexpertesa, o no, i, sobretot, des de l’estima. És un projecte emmarcat dins l'associació @aprenentxeducar, una associació d'estudiants i professionals relacionades amb l'educació. 

 

Pren forma de blog, i és un espai obert i participatiu per reflexionar, trobar inspiració, aprendre, i teixir xarxa per contribuir a la formació de lectors i lectores des de qualsevol àmbit de l'educació. Si et mou la literatura i tens ganes de descobrir i compartir sobre Literatura Infantil i Juvenil, aquest és un espai per a tu!

​

"El placer de leer es doble cuando se vive con otra persona con la que compartir los libros" - Katherine Mansfield

Com hi pots participar?

Com veuràs si remenes per la xarxa, per sort hi ha molts blogs que visibilitzen i parlen de la LIJ. Aquest però, té un tret especial. Com t’explicàvem, aquest blog vol ser un espai obert i participatiu. És a dir, tu també hi pots escriure! Et convidem a llegir què s'hi mou i a escriure tu també recomanacions, experiències o allò que tinguis ganes de compartir des la teva experiència com a lectora o educadora. Clicant a cada espai del blog trobaràs detalladament com pots participar-hi. Ja ho veuràs, és molt fàcil! Si tens qualsevol pregunta o aportació també ens pots escriure a alesdepaper.blog@gmail.com. Ens agradarà molt llegir-te! 

 

Per altra banda, si el projecte et motiva pots associar-te i entrar a l’equip de dinamització del blog.  Estarem encantades de rebre’t! 

 

Desitgem que entre tots i totes fem viu aquest blog, 

i que sigui un espai on gaudir de la literatura i alhora formar-nos per contribuir a la tasca que tenim com a educadores de formar lectors i lectores. 

​

COMPTEM AMB TU!

bottom of page