top of page
  • Writer's pictureAles de paper

Lluna. La nit al voltant del món

Autora: Patricia Hegarty

Il·lustradora: Britta Teckentrup

Editorial i any de publicació: Brúixola, 2018

 

SINOPSI:

Algun cop t'has preguntat per què la lluna brilla al cel? Cada nit, milions d'éssers vius depenen d'aquest misteri... Gràcies a les magnífiques il·lustracions de Britta Teckentrup, aquest original àlbum encunyat mostra la gran influència dels cicles lunars sobre el nostre planeta... i ens convida a valorar la bellesa de la lluna i de la natura!


 

VALORACIÓ I REFLEXIONS:

L’àlbum té un valor sentimental per a mi perquè me’l va posar a les mans una persona que ha marcat la meva formació com a mestra, i va ser la primera peça de la meva col·lecció d’àlbums il·lustrats.


Lluna. La nit al voltant del món ens convida a fer un viatge nocturn acompanyats de la fauna d’arreu del món. La lluna és qui ens guia i ens mostra com milers d’animals fan vida sota el seu cicle. La portada en si ja enamora, però les il·lustracions són meravelloses. Les pàgines tenen un troquelat amb la forma de la lluna que permet anar observant les seves fases mentre vas gaudint d’aquesta joia.


I és que qui no s’ha sentit mai captivat per la màgia de la lluna? Des de ben petita els ulls se m’enlluernen quan la veig brillar al cel. Tan blanca, tan pura, tan mística. Si comparteixes aquesta fascinació, no dubtis a donar una ullada a aquesta perla, de ben segur et captivarà!



Júlia Andrei

36 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page