top of page
  • Writer's pictureAles de paper

Imagina


Imagina Aaron Becker

Títol: Imagina / Títol original: Journey


Autor i il·lustrador: Aaron Becker

Editorial i any de publicació: Kokoro, 2013




 

SINOPSI

Una nena escapa de la soledat de la seva habitació a través d’una porta que dibuixa a la paret. A l’altra banda l’espera un món màgic ple d’aventures, però també algun perill inesperat que l’atrapa. Aconseguirà tornar a casa? Com ho farà per sortir-se’n? La imaginació i un acte de bondat li salvaran la vida.

 

VALORACIÓ

Aquest primer àlbum de The Journey Trilogy ens presenta una història honrada i meravellosa, d’interpretacions ben lliures i diverses. La protagonista és una nena aventurera i valenta, que posa el seu destí en mans de la imaginació.

Captivadora amb les seves il·lustracions lluminoses i plenes de vida, la història enganxa petits i grans lectors, i els transporta en aquest viatge ple de màgia i valor.

Cada lectura es presenta com una descoberta de nous detalls, i a cada pàgina els infants poden provar d’imaginar què hi passarà a la següent.

 

REFLEXIONS

Imagina que tot allò que dibuixes es fa realitat. Què faries? La imaginació pot ser la clau que obre la porta a un món on poder escapar d’una realitat que de vegades pesa i fa mal. Fins i tot, pot ser la solució als obstacles que trobem pel camí, a aquest món on existeix la maldat, però on també trobem actes de bondat. Què tal si ens aturem uns instants i deixem temps i espai per a imaginar i somiar? Deixem que la imaginació voli; que voli fins a mons màgics per trobar-nos i guiar-nos. Perquè la imaginació és lliure. És lliure, i ens fa lliures.



Laia Arimany Coll

35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page