top of page
  • Writer's pictureAles de paper

En Llorigó vol ajudar


En llorigó vol ajudar

Títol: En Llorigó vol ajudar

Autor i il·lustrador: John Bond


Editorial i any de publicació: Baula, 2020


 

SINOPSI

La mare del petit conillet ha escrit una carta molt important quan apareix en Llorigó i… “Puc ajudar? Puc portar jo la carta a la bústia?”

En Llorigó s’ha d’afanyar perquè el carter recull les cartes a les 5 de la tarda. Es prepara la seva motxilla i surt de casa seva convençut que no perdrà l'autobús, ni perdrà la carta i, per descomptat, NO farà tard. Se’n sortirà?

 

VALORACIÓ

Us presento en Llorigó, un conillet caparrut i tossut que protagonitza dues entranyables i divertides històries: “En Llorigó va a la seva” i “En Llorigó vol ajudar”.

Dues històries que, més enllà de fer-nos veure com ens costa demanar ajuda o escoltar els altres, ens fan riure i passar una bona estona.


Uns contes molt recomanables per criatures d’infantil i cicle inicial, amb un llenguatge senzill i unes il·lustracions boniques i plenes de colors.

 

REFLEXIONS

“Vull ajudar”, “M’agrada ajudar”

“Ho puc fer jo tot sol”


Aquestes són les expressions que en Llorigó repeteix més al llarg d’aquest llibre.

És impossible dubtar de les seves bones intencions. Que vol ajudar és evident. Ara bé, a vegades hauria de veure i entendre que sol no pot arribar a tot, que no dóna l’abast.


La historieta d’en Llorigó ens pot servir com a senzill i innocent consell per totes les persones que, massa sovint, no sabem demanar un cop de mà o bé que no sabem veure que el necessitem.



Mònica Font Pujol




33 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page