top of page
  • Writer's pictureAles de paper

Constel·lació literària- Amistat, tornem a l'escola


Presentem la primera constel·lació literària d'Ales de paper, que ha recollit àlbums il·lustrats, contes i novel·les juvenils on l’amistat és el vincle que uneix els seus protagonistes.


Estem molt contentes de la rebuda que ha tingut aquesta primera constel·lació que hem creat les col·laboradores d’Ales de paper i, sobretot, de les recomanacions que ens heu fet arribar amb els vostres missatges.




📚Els llibres d’aquesta constel·lació són....



L'arbre de l’amistat de Britta Teckentrup


Les paraules lletges que ens diem quan sentim ràbia obren una esquerda cada cop més gran entre nosaltres. En aquest àlbum descobriràs que l'amistat és com un arbre màgic i preciós que només creix si es rega amb afecte i amabilitat cap als altres.




Cors de gofra de Maria Parr


La Lena i el Trille són amics de l'ànima però sovint no saben prou com s'estimen.










Un amic com tu d’Andrea Schomburg, Barbara Röttgen i Sean Julian


Esquirol i ocell són molt diferents: a un li agrada saltar i grimpar i s'alimenta de fruits secs; l'altre prefereix volar, cantar i... menja cucs! Però a tots dos els encanta provar coses noves. Junts viuran moments inoblidables i es convertiran en els millors amics.





Els fantasmes no truquen a la porta de Rocio Bonilla i Eulàlia Canal


L’Ós i la Marmota són amics i sempre juguen plegats. És genial trobar tresors junts o cantar i ballar com si fossin estrelles. Però una tarda, l’Ós li diu a la Marmota que ha convidat l’Ànec a jugar amb ells. A la Marmota no li agrada l’Ànec. Ni l’Ànec, ni cap altre animal que pugui espatllar la seva amistat amb l’Ós. Per això està decidida a evitar que l’Ànec vagi a jugar amb ells. I serà capaç de fer el que calgui!




L’anticlub d’Àngel Burgas


Aquesta novel·la ens descriu una colla de nens ben normals que formen un club per lluitar contra les injustícies del dia a dia de l'escola. Una història fantàstica que pot acompanyar als infants a la seva entrada a l'institut






Us esperem a finals d'octubre amb una nova constel·lació!

35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page